tisdag 24 juni 2008

Extra! Extra! Rearapport från Göteborg

Man får lön först om ett par dagar. "Man" är i det här fallet "jag". Om det inte var alldeles uppenbart? Men det hindrar ju inte att man cruisar rean lite, eller hur? Efter en snabb efter-jobbet-tur på stan kan konstateras att:

- Det finns en del himla fina grejer för halva priset på Weekday. Katherine E Hamnett-tees och Carin Wester-chinos till exempel

- Victoria Arena har sänkt priserna på sin utförsäljning (må butiken vila i frid) och har nu tagit fram höstkollektionerna från Filippa K, Miu Miu m fl. 50-70 % rabatt på det som finns kvar av vår/sommar-kollektionerna och 30 % på höstens. Inklusive helt ljuvliga väskor från Miu Miu

- NK:s rea förtjänar knappt att omnämnas. Var inne en sväng på skoavdelningen och tyckte mig känna igen det mesta från julrean. Och nu bara till 30 %. Hrmpf! Fy, NK!

Det var väl ungefärligen vad som hanns med. Efter att ha sökt med ljus och lykta efter en bankomat som ville ge mig ett (sorgligt...) kontoutdrag och räknat till sju stycken innan den stod att finna var tiden knappt för pre-lön-rea-cruising. Nåväl.

Tur att det här inte är en modeblog.

Eller vänta nu...


(För nätshopparen kan konstateras att Mint & Vintage har en del fint, att Brantens rea är i full gång, att det finns en hel del storlekar kvar på Ylva Liljefors' Blocket-utförsäljning, att YWFS.se har tämligen bra rea, att Tjallamalla slumpar bort lite Åsa Westlund-kläder, att Acne har 40 % på utvalda varor och att Mulberrys rea drar i gång i dagarna. Vem som helst kan få ge mig en puderrosa Ledbury förresten. Ok, nu var det nog inget mer...)

tisdag 10 juni 2008

Är'e det här som är pausen?

Det är lite tyst här.

Ni kanske har märkt?

Ja?

Nej?

Själv har jag sjukt mycket bra att skylla på. Massor. Så mycket att ni inte kommer orka lyssna, så det är bäst att lämna det därhän. Att inte gå in på det. För allas skull, men förstås mest för er. Ehum.

Såvitt jag vet har de andra Missarna också sjukt mycket. SJUKT! Så måste det vara.

Så vi har en liten paus.

Eller lång.

Som en långrast ungefär.

Men misströsta inte, vi finns ju i våra respektive bloggar så länge.